La Fundació Jordi Comas premia a Xevi I.lusionista amb el T de Turisme

El proper divendres dia 23 d’Abril, Festividad de Sant Jordi, la Fundació Jordi Comas farà entrega dels premis T de Turisme a Xevi I-lusionista per la seva contribució al sector turìstic des d’un altre àmbit i per l’atractiu que suposa la Casa Màgica-El Gran Museu de la Màgia de Santa Cristina d’Aro.
També seran guardonats el Sr. Jaume Subiros, xet de cuina del Hotel Empordà de Figueres per la seva brillant trajectòria en el món hoteler i de la restauració i el socióleg Ramón Folch per la seva tasca divulgadora de la importancia de la sostenibilitat i la preservació del medi ambient.
Com a novetart, a partir d’aquest any , la Fundació lliurarà un quart guardó, el Premi T3 Pioners, que s’ha concebut com un reconeixement a persones, empreses o institucions que des de qualsevol àmbit, hagin estat precursores del fenómen turístic , en el sentit més ampli.
En aquesta primera edició el Premi T3 Pioners el rebran el matrimoni format per Baltasar Parera i Adelina Sanglas, promotors de moltes iniciatives empresarials en el sector de Pals.
En les fotos superiors en Xevi rep el Diploma de la Federació Internacional de Societats Màgiques (FISM) i el de Fill Predilecte de Santa Cristina d’Aro.
L’acte tindrà lloc a l’Hotel Costa Brava de Platja d’Aro.

Escrit per

www.amicscasamagica.org