La Màgia dels Parcs i Jardins

El passat dissabte dia 17 de Febrer va tenir lloc una conferència-col.loqui sobre el tema LA MÀGIA DELS PARCS I JARDINS, a càrrec del Sr. Antoni Falcón, Ex Director del Servei de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Barcelona i Viticultor. L’acte es va celebrar a la Sala d’Exposicions de La Caixa de Santa Cristina d’Aro a les 20,00 hores.

El Sr. Falcón va  analitzar l’evolució dels parcs i jardins en els últims anys, i va explicar  com a partir de la seva  experiència en el tema va poder implementar una explotació de viticultura biodinàmica per  fer “miracles màgics”  amb els ceps, terres, i altres productes i estratègies. Aixì , actualment està elaborant unes 13 varietats de vins ecològics “d’autor” amb tècniques enològiques modernes i en l’interior de cada botella hi ha un tros de paisatge mediterràni  del Empordà.

Després de visionar alguns tipus de jardins emblemàtics, ens va parlar dels mètodes de conreu i criança dels seus vins , i va finalitzar la sessió amb un petit tast dels seus vins.

 

Escrit per

www.amicscasamagica.org